Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ingver toiduretseptidesAutor(id): Helen Sudell
Kujundaja: Nigel Partridge
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 2014
Originaalkeel:
ISBN: 9789985682913
Lehekülgi: 64
Sari: ... toiduretseptides
Seisukord: normaalses seisukorras kasutatud raamat, kuid on raamatukogust maha kantud kirjete ja templitega
Mõõdud: 160x160
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Ingverit on idamaa köökides kasutatud aastasadu. Omapärase magusterava maitse tõttu lisatakse teda suppidesse, liha-, kala- ja taimetoitudesse, aga ka jookidesse, magustoitudesse ja küpsetistesse nii värskelt, kuivatatult, jahvatatult, marineeritult kui suhkurdatult. Ingverist on abi ka paljude tervisehädade korral.
Märksõnad:
Valgus
Nigel Partridge
... toiduretseptides
ingver
toiduvalmistamine
toiduretseptid
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!