Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muutaAutor(id): Hilaire Walden
Kujundaja: Ian Hunt
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Kalev Mõru
ISBN: 9985734491
Lehekülgi: 128
Seisukord: kohati kulunud nurgad, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 224 × 286 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 129
Tervislikud ja maitsvad vähese kalorisisaldusegakastmed ning marinaadid rahuldavad ka kõige innukama kõhnuja soovid.
Raamat sisaldab selliste klassikaliste kastmete retsepte nagu caesari salati kaste, sinihallitusjuustukaste ning rohelise jumalanna kaste.
Marinaadi abil saab muuta lihtsamagi toidu põnevaks roaks.
Maailma eri paigust pärit koostisainete kasutamine võimaldab luua lõputul hulgal erineva maitsega salatikastmeid ja marinaade.
Raamatus märgitud ilmumise aastaks 2001.
Originaali pealkiri: Dressings and marinades
Märksõnad:
kastmed
marineerimine
kokaraamatud
Hind:
11,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!