Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
HoidisedAutor(id): Hilda Ottenson
Kujundaja: H. Jõerüüt
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1959
Originaalkeel:
Lehekülgi: 234
Seisukord: normaalses seisukorras raamat, ÜMBRISPABERIGA EKSEMPLAR
Mõõdud: 140 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
#T185# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 044
Sisukord:
Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente ehitus ning keemiline koostis
Puuvilja, marjade, köögiviljade ja seente riknemise põhjustajad. Säilitamisviisid
Puuviljade, marjade, köögivilja ja seente koristamine, valik ja ettevalmistamine töötlemiseks
Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente töötlemiseks ning hoidiste säilitamiseks vajalikud vahendid
Hoidiste säilitamise ruumid
Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente säilitamine õhukindlalt suletud pudelites ja purkides
Puuvilja- ja marjamahlad
Puuvilja-, marja- ja köögiviljapüreed
Puuvilja- ja marjamarmelaadid eht povidlod
Puuvilja- ja marjakeedised
Puuvilja- ja marjadžemmid
Puuvilja- ja marjatarretised ehk želeed
Marineeritud puu- ja köögivili ning seened
Muud hoidised pudelites ja purkides
Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente kuivatamine
Köögivilja, õunte ja seente hapendamine
Köögivilja ja seente soolamine
Õunte, jõhvikate ja köögivilja säilitamine värskena
Puuvilja-, marja-, köögivilja- ja seenehoidiste kasutamine
Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente hoidisteks töötlemise ligikaudne kalenderplaan
hoidised, hoidistamine, kokaraamatud, käisraamatud, nõuanded, retseptid
Hind:
5,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Pille Enden, Tiina Lebane ja Lia Virkus, Taimetoidud kõigile,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 17,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!