Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toidud, joogid ja serveerimine. Käsiraamat restoranijuhile, kokale, kelnerile, baarmenile ... ja nõudlikule kliendileAutor(id): H. L. Cracknell, Gianfranco Nobis. Toimetanud: Ingrid Sõnajalg, Koidu Raudvere
Kujundaja: Kalev Tomingas
Kirjastus: TEA Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2001
Originaalkeel:
Tõlkija: Hillar Tali
ISBN: 985712145
Lehekülgi: 496
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 112 × 180 mm
Suurus: taskuformaadis pehmekaaneline raamat
Sisu:
Rahvusvaheliselt tuntud toitlustusspetsialistide kirjutatud käsiraamat on igapäevane asendamatu abivahend neile, kes töötavad restoranides, kohvikutes, baarides või hotellides, ning kasulik lugemine kõigile, kes tunnevad huvi klassikalise kokakunsti ja heade veinide vastu.
Restoraniterminite võrdlev sõnastik eesti, inglise, prantsuse, itaalia, saksa ja hispaania keeles
Eessõna: Silvano Giraldini
Originaali pealkiri: The new catering repertoire. Volume 2, Aide-mémoire du restaurateur et sommelier
toidud, joogid, alkohoolsed joogid, serveerimine, menüüd, restoranid, töökorraldus, toitlustamine, toitumistavad, teenindus, käsiraamatud
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 2/2011. Salatid,
Septyni Menai, 2011, hind: 3,00 eurot
Koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad Mehhiko toidud,
Tormikiri, 2003, hind: 7,00 eurot
Arden Moore, Kokka ise koerale! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 6,00 eurot
Patti Delmonte, Kokka ise kassile! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 4,50 eurot
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Eva Palu, Tordid ja koogid nagu ehedas pagariäris,
Ajakirjade Kijastus, 2013, hind: 24,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Täielik kokaraamat. Kokaraamat nii väikestele kui suurtele peredele. Üle 1500 retsepti,
Varrak, 2006, hind: 18,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2317 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!