Kalatoodete tehnoloogia II osa Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Kalatoodete tehnoloogia. II osa. Soolamine, kuivatamine, vinnutamine ja suitsutamine (õpik tehnikumidele), Eesti NSV Kalatööstuse Ministeerium 1957 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Kalatoodete tehnoloogia. II osa. Soolamine, kuivatamine, vinnutamine ja suitsutamine (õpik tehnikumidele)
Autor(id): Ivan Levanidov, Vladimir Podsevalov. Eesti NSV Kalatööstuse Ministeerium

Kirjastus: Eesti NSV Kalatööstuse Ministeerium
Linn: Tallinn
Aasta: 1957
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: J. Kabi ja V. Rõõmussaar
Lehekülgi: 283

Seisukord: kohati kulunud ja VÄGA määrdunud kaaned, sisu olemas ja kraas (pildil teine eksemplar)
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega

Sisu:
Originaali pealkiri Технология рыбных продуктов. Ч. 2. Eesti keeles

Märksõnad:
kalatööstus
kalatooted
toiduainetetehnoloogia
kutsekooliõpikud

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot

Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot

Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot

Linda Petti, Tomat ja tema sugulased,
Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot

Ants Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot

Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot

tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Pastakastmed,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot

toimetanud Elle Ojasaar ja Mall Vaasma, Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi,
Sinisukk, 2003, hind: 19,00 eurot

Virve Karu (koostaja), Teeme ise,
hind: 5,00 eurot

Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot



Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Kalatoodete tehnoloogia. II osa. Soolamine, kuivatamine, vinnutamine ja suitsutamine (õpik tehnikumidele), Eesti NSV Kalatööstuse Ministeerium 1957 | vanaraamat.ee
Kalatoodete tehnoloogia. II osa. Soolamine, kuivatamine, vinnutamine ja suitsutamine (õpik tehnikumidele), Eesti NSV Kalatööstuse Ministeerium 1957 | vanaraamat.ee
Kalatoodete tehnoloogia. II osa. Soolamine, kuivatamine, vinnutamine ja suitsutamine (õpik tehnikumidele), Eesti NSV Kalatööstuse Ministeerium 1957 | vanaraamat.ee
Kalatoodete tehnoloogia. II osa. Soolamine, kuivatamine, vinnutamine ja suitsutamine (õpik tehnikumidele), Eesti NSV Kalatööstuse Ministeerium 1957 | vanaraamat.ee
Kalatoodete tehnoloogia. II osa. Soolamine, kuivatamine, vinnutamine ja suitsutamine (õpik tehnikumidele), Eesti NSV Kalatööstuse Ministeerium 1957 | vanaraamat.ee
Kalatoodete tehnoloogia. II osa. Soolamine, kuivatamine, vinnutamine ja suitsutamine (õpik tehnikumidele), Eesti NSV Kalatööstuse Ministeerium 1957 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud