Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hakkame kokkamaAutor(id): Jacopo Rotta
Kirjastus: Felistella
Linn:
Aasta: 2016
Originaalkeel:
ISBN: 9789949580217
Lehekülgi: 48
Sari: Väikesed kokad
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 275x215
Suurus: suures formaadis, kõvas köites
Sisu:
See raamat — on retseptide kogumik, mis aitab lastel köögis kergemini kohaneda, ja võimalik, et avab neis peituva kulinaarse ande!
Raamatusse on koondatud lihtsad samm-sammult retseptid algajatele kokkajatele: maitsvad röstsaiad, aromaatsed ahjujuurviljad, salatid ja suupisted ning loomulikult magusad küpsetised ja desserdid, mida lapsed kõige rohkem armastavad.
Selle raamatu abil saab laps aru, et maitsva toidu valmistamine on jõukohane ka lastele. See annab talle enesekindlust ja tahet eksperimenteerimiseks – sest millegi uue proovimine ei ole sugugi hirmus, vaid hoopis vastupidi – lõbus ja huvitav.
Kõik kuulsad kokad on olnud lapsed!
Sukelduge kulinaarsetesse seiklustesse ja valmistage kana sidruniga, kooke marjadega, puuviljakokteili „delfiinidega” ja palju-palju muud!
Märksõnad:
Felistella
Väikesed kokad
toiduvalmistamine
kokaraamatud
lastekirjandus
Hind:
11,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!