Teema: Toitumine
Pealkiri:
Sool. Müüt ja tegelikkus. Miks on soola söömine tervislik ja kuidas tarbida seda õigetes kogustesAutor(id): James DiNicolantonio
Kujundaja: Ivi Piibeleht, Neeme Möll
Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2024
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Evelin Edro
ISBN: 9789916167397
Lehekülgi: 264
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 1x155
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
ÄRA KARDA SOOLA!
Soola on ilmaasjata süüdistatud kahjulikes tervisemõjudes. Soola söömine või ka lihtsalt soolavajadusele järele andmine aitab
meil tegelikult end tunda tervema ja energilisemana, parandada kõike, alates unest ja keskendumisvõimest kuni viljakuse ja koguni
seksuaalsuseni, ning kaotada kaalu.
Raamatu autor lükkab ümber soola kohta levinud müüdid. Tema sõnul on paljud kahjulikud tervisemõjud, milles on süüdistatud
soola, tegelikult põhjustatud suhkru liigtarbimisest, ning ta kirjeldab, kuidas suurem soolatarbimine võib olla moodus suhkrusõltuvuse nõiaringi murdmiseks.
Isu soola järele on normaalne.
Me nutame soola, me higistame soola ja meie keharakud hulbivad soolvees. Soolata ei saaks me elada.
James DiNicolantonio on südame-veresoonkonnale keskendunud USA teadlane ja farmaatsiadoktor Saint
Luke’i Kesk-Ameerika südameinstituudis Kansas Citys. Ta on avaldanud üle 200 teadustöö ja hulgaliselt
meditsiiniteemalisi artikleid väljaannetes New York Times, Forbes ja U.S. News & World Report. Üle kümne
aasta on ta olnud ajakirja British Medical Journal kaastoimetaja.
James DiNicolantonio suur kirg tõenduspõhise toitumise vastu on andnud palju ainest toitumisalaste
raamatute välja andmiseks.
Märksõnad:
Kirjastus Pegasus
toiduained
sool
naatriumkloriid
kahjulik toime
terviseriskid
südamehaigused
südame-veresoonkonna haigused
toitumine
tervislik toitumine
toitumisharjumused
tervisenõuanded
The salt fix. Eesti keeles
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Sool. Müüt ja tegelikkus. Miks on soola söömine tervislik ja kuidas tarbida seda õigetes kogustes, James DiNicolantonio, Pegasus 2024Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Toitumine alla viimati lisatud:
A. Lepp, Toor-taimtoitlaste toitude valmistamisõpetus,
Eesti Taimetoitlaste Selts, 1994, hind: 6,00 eurot
Anatol Sügis, Loomlikule toidule: tagasi? edasi? Inemiselõ, kis muu hulgan ka mõtles,
A. Sügis, 2004, hind: 10,00 eurot
Vitamiinide ja mineraalainete käsiraamat [imelised toidud tervise toetamiseks],
Varrak, 2019, hind: 27,00 eurot
Novak Djokovic, Võitja serv. Maailma esireketi retsept: gluteenivaba menüü suurepärase füüsilise ja vaimse vormi saavutamiseks,
Pilgrim, 2016, hind: 14,00 eurot
Mireille Guiliano, Prantslannad ei lähe paksuks. Toidu nautimise saladused,
Varrak, 2005, hind: 20,00 eurot
Aive Luigela; Toimetanud: Malle Kiirend, Targalt toitudes terveks. 1. osa,
Varrak, 2007, hind: 14,00 eurot
Aive Luigela. Toimetanud: Eha Kõrge, Tervise kokaraamat,
Varrak, 2011, hind: 9,00 eurot
Koostanud Pia Charpienter, Anna Keski-Rahkonen ja Riikka Viljanen, Söömishäired. Juhised lähedastele,
Medicina, 2011, hind: 28,00 eurot
Norbert Gerold, Saledaks ja terveks paastudes. Kuure ja retsepte,
Odamees, 1998, hind: 6,00 eurot
Toivo Jürgenson, Paastumine- on see imerohi?,
1993, hind: 4,00 eurot
Toitumine all on 369 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!