Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Roheline 24/7Autor(id): Jessica Nadel
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2017
Originaalkeel:
Tõlkija: Laura Valli
ISBN: 9789985339275
Lehekülgi: 176
Seisukord: korralik raamat
Suurus: suures formaadis, kõvas köites
Sisu:
Avasta enam kui sada põnevat taimset retsepti kaneeli-rullkõrvitsavahvlitest ja päikese tervitamise smuutidest krõbedate kapsakrõpsude ja rabarbri-lehtpeedipirukani – rohelisi köögivilju on selle raamatu retseptides kasutatud põnevalt ja loominguliselt.Raamatu saja toitainerikka roa retseptis on kasutatud enam kui neljakümmend erinevat rohelist köögivilja (nii selliseid vanu lemmikuid nagu brokoli, lehtkapsas ja rullkõrvits kui ka vähem levinuid, nagu spirulina ja nori).Pole tähtis, kas otsid täisväärtuslikke eineid, uusi maitsvaid retsepte või püüad lihtsalt rohkem köögivilju süüa, see raamat on köögis inspireeriv abiline. Iga retsepti juurde on muu hulgas lisatud teave selle toitainelise koostise kohta ning raamatus on ohtralt «rohelisi fakte».
Märksõnad:
kokandus
Hind:
23,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!