Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Jaapani toiteAutor(id): Joakim Lundblad, Bruno Ehrs, Dag Hermelin
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Katrin Tombak
ISBN: 9985681770 (köites) 9985681170 (vale) 9789985681176
Lehekülgi: 113
Seisukord: kaaned, selg ja nurgad pisut kulunud ja määrdunud, sisu olemas, puhas ja korralik
Mõõdud: 200 × 290 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 038
Jaapani köögi rikkalikust retseptivaramust on sellesse raamatusse valitud kimbuke lihtsaid ja kiiresti valmistatavaid koduseid toite lihast või kalast jt mereandidest, riisist või nuudlitest, seentest ja köögiviljadest.
Jaapani road on väga tervislikud, näevad isuäratavad välja ja maitsevad oivaliselt. Loodetavasti pakub elamuse ka nende valmistamine.
Märksõnad
rahvustoidud
toitumistavad
Jaapan
kokaraamatud
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Väike viinakokteilide raamat,
Sinisukk, 2001, hind: 7,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Toimetanud Anna-Maija Tanttu, Head isu! Parimad kodused retseptid,
M. Vingissaar, 1999, hind: 11,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Hoidised: Kööginurk eriväljaanne,
Septyni Menai, 2008, hind: 3,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1979, hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Maailma parimad magustoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 12,00 eurot
Ernst Friedrich, Õlu. 50 retsepti spetsiaalselt selle raamatu jaoks,
Avita, 2001, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2305 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!