Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kala. 80 klassikalist ja tänapäevast roogaAutor(id): Joanna Farrow
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel:
Tõlkija: Ingrid Järv
ISBN: 9789985313053
Lehekülgi: 128
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 275x160
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Üks kala valmistamise kõige ahvatlevamaid aspekte on selle kiirus ja uskumatu lihtsus. Kõigest mõnest maitsvast põhikomponendist ja loomulikult võimalikult värskest kalast saab valmistada suurepäraseid hõrgutisi.
Sellest raamatust leiate 80 maitsva ja lihtsalt valmistatava kalaroa retsepti: tavalise ahjukala ja Jaapani sushi, Hispaaniast pärit paella, kalamehe piruka, kalasupid ja –hautised ning palju muud. Lisaks on raamatus palju infot erinevate kalade ja nende töötlemise kohta: alatest värske kala ostmisest, puhastamisest ja fileerimisest kuni maitsestamise ja kastmeteni.
Originaali pealkiri Fish : 80 of the best recipes. Eesti keeles
Märksõnad:
Varrak
kalatoidud
kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda,
Agitaator, 2012, hind: 15,00 eurot
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Marje Sepp, Pizzad,
Perioodika, 1993, hind: 3,00 eurot
Head kastmed,
Varrak, 2005, hind: 8,00 eurot
Jennifer Lee, Viie minuti tassikoogid. Peaaegu 100 oivalist mikrolaineahjukooki,
Sinisukk, 2015, hind: 15,00 eurot
Evelin Ilves, Leib. Ilo ja vägi. Bread. The Beauty and the Might,
Varrak, 2014, hind: 15,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur, Maitsvad supid ja puljongid,
Odamees, 2012, hind: 6,00 eurot
Epp Mihkels, Sushi,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 7,00 eurot
Linda Petti, Munatoite,
Valgus, 1987, hind: 2,50 eurot
Kokaraamatud all on 2306 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!