Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kala. 80 klassikalist ja tänapäevast roogaAutor(id): Joanna Farrow
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel:
Tõlkija: Ingrid Järv
ISBN: 9789985313053
Lehekülgi: 128
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 275x160
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Üks kala valmistamise kõige ahvatlevamaid aspekte on selle kiirus ja uskumatu lihtsus. Kõigest mõnest maitsvast põhikomponendist ja loomulikult võimalikult värskest kalast saab valmistada suurepäraseid hõrgutisi.
Sellest raamatust leiate 80 maitsva ja lihtsalt valmistatava kalaroa retsepti: tavalise ahjukala ja Jaapani sushi, Hispaaniast pärit paella, kalamehe piruka, kalasupid ja –hautised ning palju muud. Lisaks on raamatus palju infot erinevate kalade ja nende töötlemise kohta: alatest värske kala ostmisest, puhastamisest ja fileerimisest kuni maitsestamise ja kastmeteni.
Originaali pealkiri Fish : 80 of the best recipes. Eesti keeles
Märksõnad:
Varrak
kalatoidud
kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Mart Vabar, Väike Eesti kohviraamat,
Aabitsakukk, 2018, hind: 4,00 eurot
Anniina Ljokkoi, Liisa Kaski, Taimsed pärimustoidud,
Varrak, 2022, hind: 20,00 eurot
Eva Pärtel, Küpsetaja käsiraamat,
Varrak, 2015, hind: 15,00 eurot
Joanna Farrow, Kala. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2007, hind: 13,00 eurot
Linda Doeser, Aasia köök,
Varrak, 2011, hind: 25,00 eurot
Helmi Pastak, Toit - tervise varaait,
Valgus, 1967, hind: 5,00 eurot
Linda Petti, Hiina köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukirja parimad palad,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 5,00 eurot
Koostanud: S. Kuuse, Küpsised,
ATA-Raamat, 1994, hind: 8,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1979, hind: 3,50 eurot
Kokaraamatud all on 2302 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!