Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast roogaAutor(id): Joanna Farrow
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Talvi Tõnismann
ISBN: 9985311752
Lehekülgi: 144
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 159 × 273 mm
Suurus: tavaformaadist suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 132
Enam kui 80 vaimustavat rooga kõikvõimalikeks juhtudeks. Kogu vajalik teave liha kohta: sobiva jaotustüki valimine, selle töötlemine ja toiduks valmistamine. Õnnestumise ja suurepärase lõpptulemuse tagavad fotod etapiviisilisest valmistamisest koos selgete juhistega.
kokaraamatud, toit
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Labrosse, Minu prantsuse toidud Eestis,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 16,00 eurot
Koostanud: Linda Petti, Pisike piparkoogiraamat. Piparkooke ja muid niknäkke,
Maalehe Raamat, 1995, hind: 8,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 4,00 eurot
Retseptide toimetajad: Tiina Trolla, Heli Viedehof, Raili Mengel, Pärnumaa Romantilise Rannatee retseptiraamat. Recipes from Pärnumaa Romantic Coastline,
Pärnu Lahe Partnerluskogu, 2014, hind: 7,00 eurot
Michael Jackson, Suur õllemääraja,
Eesti Entsüklopeediakirjastus, 2002, hind: 20,00 eurot
Sarah Edmonds, 50 pajarooga,
Varrak, 1999, hind: 10,00 eurot
Toimetanud Riina Lõhmus, Maailma toiduainete entsüklopeedia. 1000 toiduainet sõnas ja pildis,
TEA Kirjastus, 2006, hind: 40,00 eurot
Printsesside kokaraamat,
Egmont Estonia, 2012, hind: 13,00 eurot
Suur jõuluraamat,
Suur Eesti Raamatuklubi, 2003, hind: 8,00 eurot
Sandra Vungi, Kodused ja maitsvad taimetoidud. 100% taimne,
Varrak, 2016, hind: 30,00 eurot
Kokaraamatud all on 2241 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!