Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Jooga köögis. Retsepte ja soovitusi tervemaks eluksAutor(id): Kadi Toompere
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2014
Originaalkeel:
ISBN: 9789985332528
Lehekülgi: 272
Sari: Jooga köögis 1
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 200x168
Suurus: tavaformaat, pehmekaaneline
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 292
Tore, et sa selle raamatu kätte võtsid! Olen seda pikalt, hoole ja armastusega just sinu jaoks koostanud. Soovin kogu südamest, et saaksid siit mõningaid huvitavaid mõtteid, millega oma igapäevast elu rikastada; väikseid vihjeid, kuidas end kergemalt tunda, positiivses vibratsioonis püsida või oma tervist parandada; iidseid ja uusi tarkusi, mis toiduvalmistamise kohta on jõudnud minuni kirjanduse, erinevate meistrite ja isiklike elukogemuste vahendusel.Raamat on mõeldud kõigile, kes püüdlevad oma elus suurema harmoonia poole või otsivad lihtsalt uusi põnevaid retsepte, millega oma söögilauda tervislikult rikastada. Jooga köögis on mõtteviis, sisaldades palju enamat, kui need kaks sõna üksikult.Peale praktiliste soovituste leiad raamatust ka palju retsepte, millest enamikku ei ole sa ilmselt veel kunagi proovinud. Peale minu enda lemmikute on siin retsepte tuntud Eesti joogaõpetajatelt koos tähelepanekute ja mõtteteradega, miks just siia raamatusse pandud retsept on nende jaoks nii täh
Märksõnad:
Varrak
Jooga köögis
jooga
tervislik toitumine
toiduvalmistamine
nõuanded
kokaraamatud
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!