Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidegaAutor(id): Kaia-Kaire Hunt
Kujundaja: Angelika Schneider
Kirjastus: Pilgrim
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel:
ISBN: 9789985997888
Lehekülgi: 216
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 220 × 225 mm
Suurus: suures formaadis, kõvas köites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 209
Rohkete fotodega illustreeritud ja kaunilt kujundatud raamatust leiab leivategemise tarkusi ja õpetusi; sekka leiva lugusid läbi ajaloo ja legendide, leivaga tervise tagasitoomisest ja rida erinevaid leivaretsepte koduperenaistelt, linnaprouadelt, profikokkadelt ja lihtsalt leivaarmastajatelt. Raamat selgitab, et leivategu ei ole vaid leivaahjuga maainimeste privileeg, sellega saab hakkama igaüks ja selleks polegi vaja erilisi nõusid, vahendeid või ahju. Maitsva leiva saab ka poest ostetud toorainete, kraanist tuleva vee ja koduse elektriahjuga. Leivateos on midagi lihtsat ja igiomast, samas südamlikku ja pühendumist nõudvat.
Pole midagi maitsvamat armastusega tehtud leivast.
Märksõnad
leib
leivategu
kokaraamatud
Hind:
19,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!