Teema: Toitumine
Pealkiri:
Lõpp toiduallergiale. Võimalik meetod 21. sajandi epideemia ennetamiseks ja tagasipööramiseksAutor(id): Kari Nadeau, Sloan Barnett
Kirjastus: Helios
Linn: Tallinn
Aasta: 2021
Originaalkeel:
Tõlkija: Piret Lemetti
ISBN: 9789949691982
Lehekülgi: 368
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 210x148
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Toiduallergia on kogu maailmas kiirelt kasvav probleem. See raamat edastab lootusrikka sõnumi, et perekonna ja arsti koostöös on võimalik toiduallergiast vabaneda. Stanfordi ülikooli teadlase dr Kari Nadeau teedrajav uurimistöö näitab, et toiduallergia ei pea tingimata olema eluaegne koorem, kuna immuunsüsteemi on võimalik ümber õpetada. Toiduallergiat – alates kergest lööbest ja lõpetades hingamisteede sulgumisega – saab tõkestada, aeglustada ja peatada. Selle protsessi võtmeks on strateegia, mis kannab nimetust immunoteraapia – allergeeni kontrollitud, järkjärguline taastutvustamine kehale.
New York Timesi menuautor Sloan Barnett, kes on ühtlasi kahe toiduallergiaga lapse ema, aitab meetodit tavainimesele arusaadavaks muuta ja võimaldab kõigil tutvuda teadusuuringutega. Autorid tutvustavad ja kirjeldavad ühiselt kõiki toiduallergia aspekte, rääkides ka sellest, kuidas leida sobivat ravi ning tulla toime pideva hirmuga allergeenide ees.
Raamatut on täiendatud Eesti kohta käiva informatsiooniga.
Originaali pealkiri The End of Food Allergy. Eesti keeles
Märksõnad:
Helios
käsiraamatud
Hind:
20,00 EURTeema
Toitumine alla viimati lisatud:
A. Lepp, Toor-taimtoitlaste toitude valmistamisõpetus,
Eesti Taimetoitlaste Selts, 1994, hind: 6,00 eurot
Anatol Sügis, Loomlikule toidule: tagasi? edasi? Inemiselõ, kis muu hulgan ka mõtles,
A. Sügis, 2004, hind: 10,00 eurot
Vitamiinide ja mineraalainete käsiraamat [imelised toidud tervise toetamiseks],
Varrak, 2019, hind: 27,00 eurot
Novak Djokovic, Võitja serv. Maailma esireketi retsept: gluteenivaba menüü suurepärase füüsilise ja vaimse vormi saavutamiseks,
Pilgrim, 2016, hind: 14,00 eurot
Mireille Guiliano, Prantslannad ei lähe paksuks. Toidu nautimise saladused,
Varrak, 2005, hind: 20,00 eurot
Aive Luigela; Toimetanud: Malle Kiirend, Targalt toitudes terveks. 1. osa,
Varrak, 2007, hind: 14,00 eurot
Aive Luigela. Toimetanud: Eha Kõrge, Tervise kokaraamat,
Varrak, 2011, hind: 9,00 eurot
Koostanud Pia Charpienter, Anna Keski-Rahkonen ja Riikka Viljanen, Söömishäired. Juhised lähedastele,
Medicina, 2011, hind: 28,00 eurot
Norbert Gerold, Saledaks ja terveks paastudes. Kuure ja retsepte,
Odamees, 1998, hind: 6,00 eurot
Toivo Jürgenson, Paastumine- on see imerohi?,
1993, hind: 4,00 eurot
Toitumine all on 369 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!