Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kala ja mereannidAutor(id): Harri Ilves
Kujundaja: Einike Soosaar
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789949443543
Lehekülgi: 94
Sari: 100 rooga
Seisukord: kasutatud raamat, normaalses seisukorras
Mõõdud: 170 × 207 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Kala ja muud mereannid on toiduvalmistamiseks tänuväärsed ained – nende toiduks ettevalmistamine ei ole raske, neid on lihtne maitsestada, road valmivad kiiresti ja on tervislikud. Raamatu algusosas jagab autor nippe, kuidas valida värsket kala, kuidas seda puhastada ja säilitada. Edasi aga hulganisti põnevaid retsepte kala ja mereandide valmistamiseks pannil, ahjus, grillil, potis ja fritüüris. Lisaks samm-sammulised pildid erinevatest tööetappidest.
Märksõnad:
kalad
mereannid
retseptid
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!