Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Söögiseened ja seenesöögid kukeseenest suure sirmikuni. Eesti parimad söögiseened koos retseptidegaAutor(id): Heidi Vihma
Kirjastus: Menu Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949495658
Lehekülgi: 232
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 240x168
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Meie kõige tavalisemad ja enamsöödavad seened on kokku sobitatud just neile kõige paremini sobivate retseptidega – puravikele puravikuretseptid, riisikatele riisikaretseptid jne. Juttu on ka seente kasvukohtadest ja –ajast ning sarnastest ohtlikest liikidest.
Märksõnad:
Menu
söögiseened
seenetoidud
söögiseened
seenetoidud
kokaraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Söögiseened ja seenesöögid kukeseenest suure sirmikuni. Eesti parimad söögiseened koos retseptidega, Heidi Vihma, Menu Kirjastus 2013Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Heidi Vihma, Toit, mida su keha vajab,
Menu, 2016, hind: 15,00 eurot
Heidi Vihma; toimetanud Daila Aas; veinisoovitused: Kristjan Markii, Pühapäeva kokaraamat. Perekondlike lõunate lemmikroad koos valitud jookidega,
Hea Lugu, 2014, hind: 15,00 eurot
Rain Käärst; kirja pannud Heidi Vihma, 30 aastat pliidi ääres. Profikoka kodused lemmikroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Heidi Vihma, Koduköögi meistriklass 2. Retseptid, nõuanded ja nipid koduseks söögitegemiseks. Toit & Trend,
Menu Kirjastus, 2014
koostanud Heidi Vihma, Koduköögi meistriklass 3. Retseptid, nõuanded ja nipid koduseks küpsetamiseks,
Menu Kirjastus, 2015
Toit & Trend ; koostanud Heidi Vihma; tekstid ja retseptid: Heidi Vihma, Hanne Paljak, Marju Randmer, Tuuli Mathisen, Katrin Aasmäe, Nadja Kaarma, Sandra Veeremaa, Silja Luide, Mari-Liis Ilover, Koduköögi meistriklass. Retseptid ja juhised koduseks söögitegemiseks,
Menu Kirjastus, 2013
Heidi Vihma, Estonian food and drink from olden times,
Menu, 2017
Heidi Vihma, Eesti vana aja söök ja köök,
Eesti Vabaõhumuuseum, 2017
Koostaja: Heidi Vihma; toimetaja Külli Värnik, Eesti Peakokkade lugu. Sbornikust Michelin,
Menu Meedia, 2023
Allan Kuning; Koostanud: Heidi Vihma, Kuninga magusaraamat,
Forma Media, 2007
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!