Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Seapraad ja kartulisalat. Porsaanpaistia ja perunasalaattia. Kurkistus virolaiseen keittiöönAutor(id): Mikko Savikko
Kirjastus: Ajaleht The Baltic Guide
Linn:
Aasta: 2011
Originaalkeel: soome keel
Tõlkija: Maiu Juurik
ISBN: 9789949301188
Lehekülgi: 102
Seisukord: pisut kulunud nurgad, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 225x215 mm
Suurus: kõvas köites raamat (eesti ja soome keeles)
Sisu:
Paralleelselt soome- ja eestikeelne raamat "Seapraad ja kartulisalat - pilguheit Eesti kööki" on ühe soomlase nägemus sellest, missugune on Eesti igapäevane köögikunst.
Paljud rahvad on mõjutanud nii Eesti ajalugu kui ka Eesti kööki. Algupärane toidukultuur on segunenud saksa mõisaköögi ja Vene köögi traditsioonidega. Esimene kokaraamat tõlgiti omal ajal rootsi keelest.
Toidukunst muutub pidevalt kõikjal. Viimasel ajal on Eesti köögis jällegi hakatud hindama kohalikku toitu.
Selle raamatu autoril on nii kokandus-, toidutehnoloogia- kui hotellindusalane haridus ja palju töökogemusi.
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Seapraad ja kartulisalat. Porsaanpaistia ja perunasalaattia. Kurkistus virolaiseen keittiöön, Mikko Savikko, Ajaleht The Baltic Guide 2011Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Suur kokaraamat,
Varrak, 2003, hind: 25,00 eurot
Lia Virkus, Nelly Vahtramaa, Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamis-juht. 25-a. juubeli väljaanne,
1926, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!