Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Lihatoodete valmistamise tehnoloogia. 70 retsepti ja valmistamisviisi Saksa firma Indasia Gewürzwerk GmbH maitse- ja lisaainetegaAutor(id): Priit Soosaar, Meili Rei
Kirjastus: Eesti Loomaarstide Ühing
Linn: Tartu
Aasta: 1996
Originaalkeel:
ISBN: 9985903749
Lehekülgi: 126
Seisukord: normaalses korras raamat
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Märksõnad:
lihatoidud
toiduretseptid
käsiraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Lihatoodete valmistamise tehnoloogia. 70 retsepti ja valmistamisviisi Saksa firma Indasia Gewürzwerk GmbH maitse- ja lisaainetega, Priit Soosaar, Meili Rei, Eesti Loomaarstide Ühing 1996Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Mahlaretseptiraamat. Versapers aeglane mahlapress,
hind: 6,00 eurot
Lia Virkus, Nelly Vahtramaa, Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Nelly Vahtramaa, Lia Virkus, Anton Mihkelsoo, Tatratoidud - pilafist šokolaadikoogini. Sari 100 rooga mini,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 13,00 eurot
Matleena Lahti, Väikelapse mahetoit. Beebipere kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 18,00 eurot
Arden Moore, Kokka ise koerale! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 14,00 eurot
Eesti retseptide autorid: Õile Aavik, Marina Madisson, Elle Möller ... jt., Kali, mõdu ja kaljatoidud,
TEA Kirjastus, 2016, hind: 8,00 eurot
Hilaire Walden, Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta,
Sinisukk, 2002, hind: 11,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1991, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 5,00 eurot
Joseph Iannuzzi, Maffia kokaraamat,
Philos Eesti OÜ, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2270 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!