Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Heeringas ja räimAutor(id): retseptid: Leif Mannerström, külaliskokk Ola Andersson ; tekst: Tord Melander
Kirjastus: Kunst
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Heidi Saar
ISBN: 9789949437658
Lehekülgi: 216
Seisukord: esikaanel kriipimisjälg, muidu normaalses korras raamat
Mõõdud: 197x200
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
“Ma armastan heeringat ja räime juba lapsest saadik. Ma olen neid püüdnud, valmistanud ja nautinud. Ja see on üks paganama hea raamat!”
Kokaraamatus “Heeringas ja räim” leiate enam kui 100 retsepti. Iga retsepti saadab tutvustav jutt, valmistamisõpetus, leidub nii uusi kui ka vanu hõrgutisi. Marineeritud heeringat ja räime, vormi- ja pajaroogi, graaviheeringat ja -räime, praetud heeringat ja räime. Retsepte, kus kasutatakse vürtsikilu ja hapuräime. Siit leiab tolle merehõbeda armastaja kõik vajaliku.
Leif Mannerström on üks parimaid kalakokki Rootsis. Teda on palju tunnustatud, kiidetud ja auhinnatud. Maitse on tema elu ja oma kutsumust järgides loob ta oma Göteborgi sadamasuudmes asuva kalarestorani “Sjömagasinet” külastajaile kõige imelisemaid elamusi.
Kaanepealkiri Heeringas & räim
Originaali pealkiri Sill & strömming. Eesti keeles
Märksõnad:
Kunst
kalatoidud
heeringas
räim
kalatoidud
heeringas
räim
kokaraamatud
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!