Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KalatoidudAutor(id): Jaan Välimaa
Kujundaja: L. Kruusamaa
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1966
Originaalkeel: eesti
Lehekülgi: 96
Seisukord: kaaned kulunud ja parandatud, sisu korras
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 189
Teine trükk.
Sisukord:
*Meie vesikondade tähtsamad kalaliigid ja nende iseloomustus
*Atlandi ookeanist ja Aafrika lääneranniku vetest püütavaid kalu
*Värske kala toiteväärtus
*Värske kala säilitamine
*Värske kala puhastamine
*Lisatoiduained, maitselisandid ja konserveerimisained
*Kalatoidud
*Eeltööd kalatoitude valmistamiseks
*Kalade toiduks valmistamise viisid
*Kalatoitude lisandid
*Kalatoitude kaaluline kogus
*Kalavõileivad
*Kalasalatid
*Kalasupid
*Kastmeid kalatoitudele
*Külmi ja kuumi toite angerjast
*Külmi ja kuumi toite lõhest, forellist ja siiast
*Külmi ja kuume toite kohast, haugist ja latikast
*Külmi ja kuumi toite heeringast, räimest, tindist ja kilust
*Külmi ja kuumi toite tursast, lutsust, lestast ja meriahvenast
*Vähkide keetmine
*Kuumi toite kalakonservidest
*Marineeritud kalatooted
*Soolatud kalatoodete valmistamine
*Kalade õhu käes kuivatamine ehk vinnutamine
Hind:
3,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased,
Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Ants Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Pastakastmed,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
toimetanud Elle Ojasaar ja Mall Vaasma, Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi,
Sinisukk, 2003, hind: 19,00 eurot
Virve Karu (koostaja), Teeme ise,
hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!