Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Igast konservist maitsev roogAutor(id): Koostanud: Elle Reeder, Selma Vitsur
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1970
Originaalkeel:
Lehekülgi: 48
Seisukord: pisut määrdunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 205 × 205 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 092
Brošüür tutvustab tarbijatele ja kaubandustöötajatele ETKVL Põltsamaa Põllumajanduskombinaadi konservitehase tooteid, kusjuures antakse ka üldisi juhendeid konservist toidu valmistamiseks.
Märksõnad:
konservitööstus
konservid
hoidised
toiduvalmistamine
tootekataloogid
toiduretseptid
Hind:
5,00 EUROtsing autori järgi:
Elle Reeder, Köögiviljasalatid ja hoidised,
Ilmavalgus, 1995, hind: 7,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 5,00 eurot
Elle Reeder, Neli aastaaega maapere köögis,
Maalehe raamat, 1998, hind: 5,00 eurot
Elle Reeder, Neli aastaaega maapere köögis,
Maalehe Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim,
Valgus, 1996
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased,
Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Ants Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Pastakastmed,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
toimetanud Elle Ojasaar ja Mall Vaasma, Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi,
Sinisukk, 2003, hind: 19,00 eurot
Virve Karu (koostaja), Teeme ise,
hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!