Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Köögikiusatused I osaAutor(id): Koostanud: Margit Kirsipuu
Kujundaja: Signe Kaljurand
Kirjastus: Eesti Päevaleht
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 9985966201
Lehekülgi: 128
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 170 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 134
Ideed, nõuanded ja suunavad soovitused on rikkalik inspiratsiooniallikas kõigile, kes naudivad fantaasiaküllast toiduvalmistamist ning vürtsikaid ja pikantseid nalju. Sekka ka kulinaarseid ahvatlusi tippkokkadelt. Lisaks leiad siit salatite, liha- ja kalatoitude, kookide ja magustoitude retsepte ning valmistamisjuhiseid.
Raamat on rikkalikult illustreeritud.
peod, jõulud, jõulutoidud, toitumistavad, toiduvalmistamine, kokaraamatud, retseptid
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased,
Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Ants Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Pastakastmed,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
toimetanud Elle Ojasaar ja Mall Vaasma, Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi,
Sinisukk, 2003, hind: 19,00 eurot
Virve Karu (koostaja), Teeme ise,
hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!