Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
GarneerimineAutor(id): Rudolf Biller
Kujundaja: Lena Thorborg
Kirjastus: Sinisukk
Linn:
Aasta: 1997
Originaalkeel:
ISBN: 9985812859
Lehekülgi: 96
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 191 × 252 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.120
Kuidas teha pilkupüüdvat kartulirooga, serveerida kaunilt võid, pakkuda põnevaid kooke? Siin on üle 200 nõuande puuviljade, köögiviljade, munade, või, leiva, kokteilisuupistete, kookide ja tortide garneerimiseks. Kata suur peolaud või muuda argipäevaeine mõne lihtsa võttega säravamaks. Nii lihtsamate kui keerukamate võtete kohta on täpsed kirjeldused sõnas ja pildis. Paku vahvaid vigurkooke! Lõika tomatist kaunis roos! Valmista hõrgutav banaanipaat! Üllata mõne erilise tordiga!
kokaraamatud
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased,
Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Ants Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Pastakastmed,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
toimetanud Elle Ojasaar ja Mall Vaasma, Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi,
Sinisukk, 2003, hind: 19,00 eurot
Virve Karu (koostaja), Teeme ise,
hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!