Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
RiisiraamatAutor(id): Rudolf Visnapuu
Kujundaja: Aila Utsu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9949427053
Lehekülgi: 116
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses seisukorras raamat, nimi sees
Mõõdud: 165 × 200 mm
Suurus: tavaformaat, kõva köide
Sisu:
Riis on enamuse Aasia toitja, kuid ka meie söögilaual kartulite ja taignatoodete kõrval eelistatuim toidukomponent.
Suures osas on raamatus kasutatud lihtsaid toiduaineid, kuid leidub ka keerulisemaid ja põnevamaid retsepte. Tähelepanu on pööratud ka sellele, et uue roa saab väga lihtsalt teha näiteks eelmisest toidukorrast järelejäänud riisist, st riisipudrust või sõmerast riisist – tuleb vaid kasutada natukene fantaasiat.
Märksõnad:
toidud
riis
riisitoidud
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased,
Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Ants Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Pastakastmed,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
toimetanud Elle Ojasaar ja Mall Vaasma, Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi,
Sinisukk, 2003, hind: 19,00 eurot
Virve Karu (koostaja), Teeme ise,
hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!