Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Eesti toidu kokaraamatAutor(id): Tiina Trolla (toimetaja)
Kujundaja: Heiki Kähr
Kirjastus:
Linn: Tartu
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9949139805
Lehekülgi: 212
Seisukord: heas korras raamat
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Valik vanu ja uusi Eesti tüüpilisi toiduretsepte
paralleelselt eesti ja inglise keeles
Estonian Cooking
A Selection of Old and New Recipes
Hind:
17,00 EUROtsing autori järgi:
Retseptide toimetajad: Tiina Trolla, Heli Viedehof, Raili Mengel, Pärnumaa Romantilise Rannatee retseptiraamat. Recipes from Pärnumaa Romantic Coastline,
Pärnu Lahe Partnerluskogu, 2014, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Tiina Trolla; Toimetanud: Ave Lepik, 101 argirooga. Lihtsalt, soodsalt, maitsvalt,
Presshouse, 2006, hind: 6,00 eurot
Tiina Trolla, 101 argirooga (2 osa) Lihtsalt, soodsalt, maitsvalt,
Presshouse, 2007, hind: 6,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased,
Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Ants Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Pastakastmed,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
toimetanud Elle Ojasaar ja Mall Vaasma, Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi,
Sinisukk, 2003, hind: 19,00 eurot
Virve Karu (koostaja), Teeme ise,
hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!