Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maitsvad ahjuroadAutor(id): koostanud Sirje Kasemaa ; toimetanud Piibe Kohava
Kirjastus: Odamees
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
Tõlkija: Koostanud: Sirje Kasemaa
ISBN: 9789949496181
Lehekülgi: 200
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 125x170
Suurus: väikses formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Ahjuroad ei ole ainult seapraad ja küpsekartulid. Ahjus saab valmistada paljusid toite. Sellest raamatust leiate hulgaliselt huvitavaid võimalusi oma toidulaua rikastamiseks ahjus küpsetatud roogadega, nagu köögiviljavormid, ahjupraed lihast ja kalast, pudrud ahjupottides, jahu- ja makaronitoidud, pitsad, pirukad ja koogid. Laske ennast neist retseptidest inspireerida ja te veendute, et toidu valmistamine ahjus on hõlbus ning tervislik.
Märksõnad:
Odamees
ahjutoidud
kokaraamatud
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased,
Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Ants Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Pastakastmed,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
toimetanud Elle Ojasaar ja Mall Vaasma, Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi,
Sinisukk, 2003, hind: 19,00 eurot
Virve Karu (koostaja), Teeme ise,
hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!