Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
HoidisedAutor(id): Aive Luigela
Kujundaja: Päivi Palts
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel:
ISBN: 9789985320488
Lehekülgi: 310
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 175 × 247 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Aive Luigela uus raamat on kaua oodatud kingitus kõigile, kes armastavad kevadest sügiseni aias askeldada või metsas jalutada ning on samas ka kirglikud hoidistajad. Nende kaante vahele on autor oma tarkused ritta pannud, peategelasteks eestimaised aia- ja metsasaadused.
Autor on põhjalikult lahti kirjutanud ühe või teise säilitusviisi eripära, nii et säiliks ka hoidistatava tooraine kõrge toiteväärtus. Ammu tuntud meetodid – hapendamine, sügavkülmutamine, kuivatamine, marineerimine ja vesihoidised on au sees ka täna. Nagu eelnevateski raamatutes, on Aive Luigela retseptid lihtsad ja kodused. Aive Luigela on Kodutohtri ja Terviselehe kauaaegne kaasautor ning mitmete populaarsete raamatute autor. Ta on sage külaline raadios ja televisioonis, kui on vaja rääkida toiduainetest ning maitse- ja tervisetaimedest.
Märksõnad:
kokaraamatud
retseptid
hoidised
kulinaaria
Hind:
26,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Marje Sepp, Pizzad,
Perioodika, 1993, hind: 3,00 eurot
Head kastmed,
Varrak, 2005, hind: 8,00 eurot
Jennifer Lee, Viie minuti tassikoogid. Peaaegu 100 oivalist mikrolaineahjukooki,
Sinisukk, 2015, hind: 15,00 eurot
Evelin Ilves, Leib. Ilo ja vägi. Bread. The Beauty and the Might,
Varrak, 2014, hind: 15,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur, Maitsvad supid ja puljongid,
Odamees, 2012, hind: 6,00 eurot
Epp Mihkels, Sushi,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 7,00 eurot
Linda Petti, Munatoite,
Valgus, 1987, hind: 2,50 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Kokaraamatud all on 2306 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!