Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptidAutor(id): Benjamin Bartlett
Kujundaja: Kalev Tomingas
Kirjastus: TEA Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Lea Noormaa, Juta Rahkema-praks ja Triinu Tischler
ISBN: 9789949241958
Lehekülgi: 184
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 220x280 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine.
Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused.
„Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti.
„Suur grillimise käsiraamat”:
• Veidi grillimise ajalugu ja teadust
• Sobivaima grilli valimine või ehitamine
• Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas?
• Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid
• Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni
• Täielik õpetus terve sea küpsetamiseks
• 100 parimat retsepti lihast ja kalast salatite ja dessertideni
• Eesti tuntuima BBQ- ja grillikoolitaja, konsultandi ning BBQ cateringi pakkuja Enn Tobrelutsu grillinipid ja parimad retseptid
Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine.
Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused.
„Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti.
„Suur grillimise käsiraamat”:
• Veidi grillimise ajalugu ja teadust
• Sobivaima grilli valimine või ehitamine
• Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas?
• Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid
• Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni
• Täielik õpetus terve sea küpsetamiseks
• 100 parimat retsepti lihast ja kalast salatite ja dessertideni
• Eesti tuntuima BBQ- ja grillikoolitaja, konsultandi ning BBQ cateringi pakkuja Enn Tobrelutsu grillinipid ja parimad retseptid
Originaali pealkiri: BBQ manual
Märksõnad:
grillid
grilltoidud
barbecue
toiduvalmistamine
nõuanded
käsiraamatud
kokaraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid, Benjamin Bartlett, TEA Kirjastus 2013Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!