Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Poisid köögis 2Autor(id): Erik Enden ja Alvar Andres Virkus
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel: eesti keel
ISBN: 9789949476428
Lehekülgi: 110
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 210x170 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvas köites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 204
Alvar Andres, ajakirja Pere ja Kodu retseptilisa Pereköök lasterubriigi kokapoiss, on pärast oma esimese raamatu “Poisid köögis” ilmumist tublisti kasvanud, hoolega tarkust taga nõudnud, kõvasti sporti teinud, sõpradega suhelnud ja otse loomulikult kokkamises suure sammu edasi astunud.
Uues retseptikogumikus “Poisid köögis 2” on Alvar Andrese ja tema sõbra Eriku tänased lemmiktoidud, mida poisid ise meelsasti teevad ning mida nad ei häbene pakkuda ka sõpradele. Pooled soolase-, pooled magusaisu rahuldamiseks. Raamatu lõpust leiab ideid, mis toite teha siis, kui sõbrad külla tulevad.
Raamat sarjast " 100 rooga".
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Rudolf Visnapuu, Riisiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 8,00 eurot
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, 33 šašlõkki,
Perona, 1990, hind: 5,00 eurot
Victoria Zak, 20 000 saladust tee kohta. Kuidas saada ravimtaimedest suurimat kasu,
Ersen, 2004, hind: 10,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda,
Agitaator, 2012, hind: 15,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Marje Sepp, Pizzad,
Perioodika, 1993, hind: 3,00 eurot
Head kastmed,
Varrak, 2005, hind: 8,00 eurot
Jennifer Lee, Viie minuti tassikoogid. Peaaegu 100 oivalist mikrolaineahjukooki,
Sinisukk, 2015, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2306 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!