Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastusedAutor(id): Stuart Farrimond
Kujundaja: Vicky Read, Rehan Abdul, kaanekujundus: Steven Marsden
Kirjastus: Koolibri
Linn: Tallinn
Aasta: 2019
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Anneli Kritšmann-Lekštedt ; toimetaja Ülle Kiivet
ISBN: 9789985042595
Lehekülgi: 256
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 260x220
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Kõrgekvaliteetse pildimaterjali ja selgitavate diagrammidega illustreeritud raamat tutvustab kõige levinumaid toiduvalmistamisviise ja -tehnikaid, räägib lähemalt peamistest toiduainetest nagu liha, kala, piim, muna, maitseained, jahu ja õli, ning annab nõu, kuidas varustada oma köök kõige paremate töövahenditega.
Lihtsas keeles ja keerulisi termineid võimalust mööda vältides on autori eesmärk anda lugejale parem ülevaade toiduvalmistamise ja küpsetamise teadusest, mis aitab valla päästa tema loovuse.
Originaali pealkiri The science of cooking. Eesti keeles
Märksõnad:
Koolibri
kokandus
toiduvalmistamine
käsiraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused, Stuart Farrimond, Koolibri 2019Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!