Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
LeivaraamatAutor(id): Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel
Kirjastus: Eesti Leivaliit
Linn: Tartu
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9789949150274
Lehekülgi: 86
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 175 × 246 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Must leib ehk rukkileib on eestlaste toidulaual olnud juba tuhatkond aastat. Keerulistel nälja-aastatel on ta päästnud nii mõnegi elu, olles pea ainukeseks toiduks.
Eesti Leivaliit, mis ühendab endas 14 Eesti suuremat ja vanemat leivatootjat, on oma missiooniks võtnud edendada ja arendada rukkileivakultuuri.
Selles raamatus räägime leiva valmistamisest eile ja täna, samuti leiva tervislikkusest ja vanarahva tarkustest, mis leivaga seotud.
Märksõnad
leib
rukkileib
pagaritööstus
leivatehased
Eesti
teatmikud
Hind:
10,00 EUROtsing autori järgi:
Mai Maser, Sinu laps hällist koolini (Sinu laps nullist kuueni),
Vikerkaar, 1994, hind: 3,50 eurot
Mai Maser, Igaühele oma tõde. 30 võimalust sobiva dieedi valikuks,
Pegasus, 2005, hind: 10,00 eurot
Koostanud Tiiu Liebert, Mai Maser, Kaie Pappel, Tagli Pitsi, Merileid Saava, Eve Sooba, Sirje Vaask, Tiiu Vihalemm ja Inga Villa, Eesti toitumis- ja toidusoovitused,
Tervise Arengu Instituut, 2006, hind: 9,00 eurot
Mai Maser, Margus Tamm ja Angelica Udeküll, Hõbedaste aastate kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
koostajad Mai Maser ja Liana Varava; toimetajad H. Tälli ja M. Maser; eessõna: Maarike Harro, Tervisedendus lasteaias [artiklikogumik],
Tervise Arengu Instituut, 2003
koostas Kädi Lepp ja Mai Maser; toimetajad M. Maser ja H. Tälli, Tervisedendus koolis. Tervikliku koolitervise programmi rakendamine koolikeskkonnas,
Eesti Tervisekasvatuse Keskus, 2002
Eha Laanepere, Mai Maser, Helina Piip, Marika Puhm , Helen Sõber, Jaanus Tombak ja Kaja Torm, Kokteilist kookideni. Magusroad, mida sa võid endale lubada,
Ühinenud Ajakirjad, 2009
Mai Maser, Toit. Mida ja kuidas süüa?,
Ühinenud Ajakirjad, 2023
Mai Maser, Kogu pere toiduraamat. 125 päevamenüüd ja 280 retsepti,
Ühinenud Ajakirjad, 2013
Mai Maser, Antonina Järviste, Ülle Einberg, Irina Sapatšuk, Sirje Vaask, Tiiu Vihalemm, Inga Villa; koostaja Eesti Toitumisteaduse Selts, Laste ja noorte toidusoovitused,
Tervise Arengu Instituut, 2009
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!