Šampanjaga olen ma rõõmus Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust, Kristel Voltenberg 2023 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

Ostukorv on tühi

Teema: Joogid
Pealkiri: Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust
Autor(id): Kristel Voltenberg; retseptid kirja pannud: Lia Virkus, retseptid: Anti Lepik, Siim Roomet; toimetanud: Tiina Lebane
Kujundaja: Külli Kuusk


Kirjastus: Kristel Voltenberg
Linn:
Aasta: 2023
Originaalkeel:
ISBN: 9789916420782
Lehekülgi: 272

Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest

Mõõdud: 230x160
Suurus: Pehmekaaneline

Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.

„Šampanjaga olen ma rõõmus“ on esimene eestikeelne sissevaade kuningate joogiks ja jookide kuningaks peetava šampanja tootmisse, selle ajalukku ning jätkuvalt põnevasse ja meelierutavasse tänapäeva. Raamatu eriliseks väärtuseks on šampanja kui veini ja toidu sobitamise nõuanded nii seda maailma alles avastama asuvale entusiastile kui ka erialaasjatundjale.
See raamat on mõnus lugemine igale šampanjamaailmas alustavale huvilisele, olemata asjatult keerukas või kaelamurdvalt tehnilise tekstiga. See on tore lugemine ka juba kogenud šampanjasõbrale, et meenutada kogetud hetki ja inspireerida avastama uusi. Ja hüva sirvimisvara ka erialainimesele kordamaks juba teadaolevat, samas leidmaks uusi põnevaid nüansse kogenud kolleegi isiklikest tähelepanekutest.
Lisaks leiab raamatust põnevaid retsepte, mille järeletegemine ka tavalises koduköögis ei ole keerukas. Nii nagu ei ole tegelikkuses keerukas šampanja ja toidu sobitamine. Tuleb vaid teada mõningaid nippe ja neid selles raamatus jagub.
Raamatu erilisteks maiuspaladeks on väga isiklikud lood šampanjamaailma avastamisest ja sealsetel radadel kõndimisest. Kuni selleni, kuidas autorist, endisest juristist ja tippjuhist sai diplomeeritud sommeljee ning Eesti esimene Dame Chevalier de L’Ordre des Coteaux de Champagne, vabas tõlkes šampanjarüütel, kelle koolitused, üritused ja reisid Prantsusmaa maalilisse Champagne’i piirkonda on šampanjahuviliste seas täna kõrgelt hinnatud.

„Kui ma loen raamatut, mille on kirjutanud tuttav, siis ma nagu kuuleksin teda oma vahvat lugu jutustamas. Kristel jutustab šampanja lugu, mis ongi Kristeli lugu. Nii nagu Isabelle Diebolt talle ütles: „Champagne is your life now“. Päris ausalt, ega šampanja lugu palju paremini enam jutustada saagi. Kristel on esitanud tõsise väljakutse kõigile, kes seda hiljem eesti keeles teha proovivad. Alustasin lugemist šampanjaga ja lõpetasin šampanjaga, naeratus kogu aeg näol. Hästi tehtud, sõber!“

Aune Past, šampanja- ja kommunikatsiooniinimene

„See raamat on kõigepealt neile, kes armastavad šampanjat ja head toitu ega häbene nautimist. Ja veel sobib see raamat ka neile, kes šampanjast midagi ei tea ega kujuta ettegi, et seda toiduga võiks sobitada või – taevas hoidku! – kallist kraami toiduvalmistamiseks kasutada. Aga tegelikult sobib see raamat kõigile, sest naudingud, mida pakub hea mullidega jook ei tohiks kellestki mööda minna.“

Ene Ojaveski, Eesti Sommeljeede Erakooli direktriss


Märksõnad:
Kristel Voltenberg
Külli Kuusik
vahuvein
veinitööstus
veinivalmistamine
ajalugu
kultuur
Prantsusmaa
Champagne (Prantsusmaa)
kokteilid
toit
käsiraamatud
toiduretseptid

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot

Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot

Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot

Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot

Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot

M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot

Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot

Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot

Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot

Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot



Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust, Kristel Voltenberg 2023 | vanaraamat.ee
Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust, Kristel Voltenberg 2023 | vanaraamat.ee
Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust, Kristel Voltenberg 2023 | vanaraamat.ee
Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust, Kristel Voltenberg 2023 | vanaraamat.ee
Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust, Kristel Voltenberg 2023 | vanaraamat.ee
Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust, Kristel Voltenberg 2023 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud