Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Supp. Külm. Soe. Soolane. MagusAutor(id): Kristina Efert
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2018
Originaalkeel:
ISBN: 9789985344903
Lehekülgi: 216
Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 240x168
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Suppe on igale maitsele. Soolaseid ja magusaid. Rustikaalseid ja pidulikke. Kiiresti valmivaid ja aeganõudvaid. Toitvamaid ja kergemaid. Seda loetelu võib jätkata, sest suppide maailm on otsatu. Supp sobib tõesti igas olukorras ja igale toidulauale igal aastaajal ja igal päeval. Supi peamine idee on aegade algusest olnud valmistada suurepärane roog sellest, mis on parasjagu käepärast. Veest kui peamisest toorainest pole kunagi puudust olnud. Jääb vaid valida, mida vette keema panna. Valik on lai ja käesolev raamat pakub väga erinevaid võimalusi. Siia kaante vahele on kokku kogutud valik supiretsepte, mille järgi maitsvat toitu valmistada. Ühtlasi soovib raamatu autor inspireerida lugejaid kombineerima erinevaid maitsekooslusi nii supi sees kui ka supi kõrvale pakutavas. Võtke suppidest viimast – just selleks annab käesolev raamat külluslikult ideid!
Raamat sai AASTA KOKARAAMAT 2018 tiitli.
Märksõnad:
Varrak
supid
kokaraamatud
Hind:
16,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!