Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kuidas kokataAutor(id): Andrues Vana
Kujundaja: Markko Karu
Kirjastus: Andrues
Linn: Aruküla
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 9949131502
Lehekülgi: 156
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 209 × 239 mm
Suurus: suur formaat, pehme köide
Sisu:
Kuigi maailmas on palju kokaraamatuid, jagatakse neist vähestes algteadmisi kokakunstist. Erinevalt tavalistest retseptikogumikest on käesolevas raamatus keskendutud toiduvalmistamise erinevatele etappidele ja meetoditele. Kui olete omandatud raamatus toodud nipid, sujub edasine kokkamine kindlasti tunduvalt lihtsamini ning tulemuseks on õnnestunud valmis toit.
Raamatu on kirjutanud hobikokk, kes on juba aastaid olnud huvitunud kokanduse nüanssidest ja erinevatest kokkamise meetoditest. Kõik raamatus toodud retseptid ja õpetused on autori poolt järele proovitud.
Kvaliteetses värvitrükis «Kuidas kokata» sobib ühtviisi hästi nii harrastuskoka köögilauale kui moodsa toiduhuvilise diivanilauda ilustama.
Märksõnad:
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kuidas kokata, Andrues Vana, Andrues 2005Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Suur kokaraamat,
Varrak, 2003, hind: 25,00 eurot
Lia Virkus, Nelly Vahtramaa, Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamis-juht. 25-a. juubeli väljaanne,
1926, hind: 16,00 eurot
Koostanud Jüri Liiv, Minu vanaema mikrolaineahi. Raamat neile, kes armastavad hästi süüa, kel pole kodus valge põlle ja supikulbiga vanaema, kuid on mikrolaineahi,
Inorek, 1994, hind: 4,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Irma Järvinen, Lasse Kosonen, Marita Joutjärvi, Parimad söögiseened ja maitsvaimad seenehõrgutised,
Sinisukk, 1999, hind: 22,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!