Teema: Joogid
Pealkiri:
Koduveini tegemineAutor(id): Ivar Veldre
Kujundaja: Kersti Tormis
Kirjastus: Mats
Linn: Tallinn
Aasta: 1996
Originaalkeel:
ISBN: 9985510275
Lehekülgi: 48
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 117 × 167 mm
Suurus: väikses formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Vein on marja- või puuviljamahlast kääritamisel saadud alkohoolne jook. Veini valmistamine on pikaajalise traditsiooniga ja pärineb aladelt, kus on tegeldud viinamarjakasvatusega.
Eestis tehakse koduveini marjadest ja puuviljadest, millest saadav mahl on enamasti happerikas, kuid suhkruvaene. Koduveini valmistamisel võetakse aluseks mahlade keskmine suhkru- ja happesisaldus, need andmed on ära toodud vastavas tabelis.
Raamatus kirjeldatakse üksikasjalikult kodusel teel veini valmistamise tehnoloogiat tooraine ettevalmistamisest kuni ümbervalamise ja laagerdamiseni, räägitakse ka veinide haigustest ja puudustest. Lisatud on valik näidisretsepte, mis sisaldavad konkreetseid soovitusi üksikute veinide valmistamiseks. Iga retsepti juures on näidatud tooraine- ja suhkrukogus, mis kulub 10 liitri kääritatava mahla (veinimahla) saamiseks.
Märksõnad
koduvein
veinivalmistamine
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Koduveini tegemine, Ivar Veldre, Mats 1996Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
Arvi Järvekülg ja Ivar Veldre, Elu Läänemeres,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1963, hind: 4,50 eurot
Ivar Veldre, Kilu,
Valgus, 1986, hind: 2,20 eurot
Ivar Veldre, Bridž. Põhimõisted ja pakkumissüsteemid,
Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Lembit Abo; Toimetanud: Ivar Veldre, Koduaedniku aabits,
Mats, 1994, hind: 6,00 eurot
Aare Mäemets, Ivar Veldre, Eesti NSV vabaltelavad aerjalalised (Eucopepoda) I. Hormikulised (Calanoida),
1956, hind: 4,50 eurot
Aare Mäemets, Ivar Veldre, Eesti NSV vabaltelavad aerjalalised (Eucopepoda) II. Hormikulised (Calanoida),
1956, hind: 4,50 eurot
Ivar Veldre, Tähtsamate töönduskalade bioloogiast,
Valgus, 1977
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Pille Enden, Tiina Lebane ja Lia Virkus, Taimetoidud kõigile,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 17,00 eurot
Anu Pink, Kodune kaloriraamat,
KÜ Kujundus, 1997, hind: 4,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 4,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 9,00 eurot
Anne Wilson, Klassikalised mereannid,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 6,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Kokaraamatud all on 2315 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!