Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast roogaAutor(id): Joanna Farrow
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Talvi Tõnismann
ISBN: 9985311752
Lehekülgi: 144
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 159 × 273 mm
Suurus: tavaformaadist suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 132
Enam kui 80 vaimustavat rooga kõikvõimalikeks juhtudeks. Kogu vajalik teave liha kohta: sobiva jaotustüki valimine, selle töötlemine ja toiduks valmistamine. Õnnestumise ja suurepärase lõpptulemuse tagavad fotod etapiviisilisest valmistamisest koos selgete juhistega.
kokaraamatud, toit
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Sarah Edmonds, 50 pajarooga,
Varrak, 1999, hind: 10,00 eurot
Toimetanud Riina Lõhmus, Maailma toiduainete entsüklopeedia. 1000 toiduainet sõnas ja pildis,
TEA Kirjastus, 2006, hind: 40,00 eurot
Printsesside kokaraamat,
Egmont Estonia, 2012, hind: 13,00 eurot
Suur jõuluraamat,
Suur Eesti Raamatuklubi, 2003, hind: 8,00 eurot
Sandra Vungi, Kodused ja maitsvad taimetoidud. 100% taimne,
Varrak, 2016, hind: 30,00 eurot
Koostanud Siiri Lelumees ja Liisa Pakosta, Koka-aabits. Eesti toit + DVD,
Suur Eesti Raamatuklubi, 2006, hind: 7,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Rose Elliot, Köögiviljatoidud,
Koolibri, 1998, hind: 3,00 eurot
Koostanud Väino Eskla, Maasikas aias ja köögis,
Maalehe Raamat, 2000, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2241 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!