Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
LeivaraamatAutor(id): Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel
Kirjastus: Eesti Leivaliit
Linn: Tartu
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9789949150274
Lehekülgi: 86
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 175 × 246 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Must leib ehk rukkileib on eestlaste toidulaual olnud juba tuhatkond aastat. Keerulistel nälja-aastatel on ta päästnud nii mõnegi elu, olles pea ainukeseks toiduks.
Eesti Leivaliit, mis ühendab endas 14 Eesti suuremat ja vanemat leivatootjat, on oma missiooniks võtnud edendada ja arendada rukkileivakultuuri.
Selles raamatus räägime leiva valmistamisest eile ja täna, samuti leiva tervislikkusest ja vanarahva tarkustest, mis leivaga seotud.
Märksõnad
leib
rukkileib
pagaritööstus
leivatehased
Eesti
teatmikud
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Greta Kaupmees, 108 ideed laua katmiseks. Kevadpühadest jõuludeni,
Minu kodu24 OÜ, 2013, hind: 12,00 eurot
Heret Pauskar, Merrit Kiho, Lia Virkus, Oliiviõli. Rohekuldne väärtuslik nektar,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 19,00 eurot
Maire Vesingi, Tervise hoidmise toidud. Diabeetiku kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 24,00 eurot
Anu Jõesaar, Taluperenaiste hoidised,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
Raili Mikk, Kilulinna kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 16,00 eurot
Frank McKibbin, Jean McKibbin, Piibliaja toidud. Kokaraamat,
Eritrade, 1994, hind: 3,50 eurot
Koostaja Maurice Duroy, Hõrgutavad lihtsad toidud,
Tormikiri, 2003, hind: 3,50 eurot
Anett Tendal, Mia Grepp, Mia ja Anett köögis,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 12,00 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Maire Suitsu, 100 grillrooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!