Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
MaitsevAutor(id): Mari-Liis Ilover
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn:
Aasta: 2013
Originaalkeel: eesti keel
ISBN: 9789949528240
Lehekülgi: 224
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Mari-Liis Iloveri esimene kokaraamat on austusavaldus maitsvale kodutoidule. Kaante vahele on koondatud tema populaarse toidublogi «Siit nurgast ja sealt nurgast» hinnatuimad retseptid, nii blogi lugejate kui autori enda lemmikud. Inspireeriv ja praktiline kokaraamat ei ole mõeldud riiulis seismiseks ega aeg-ajalt imetlemiseks, vaid saama oma kindla aukoha köögis, kus ta leiaks igapäevast kasutust.
«Parim kompliment kokaraamatule on toiduplekid ja kasutaja märkmed», on Mari-Liis veendunud. Kodused hommikusöögid, kerged suupisted ja salatid, ahjusoojad leivad-saiad, supid igaks aastaajaks, toekad toidud nii kalast, lihast kui köögiviljadest ja loomulikult taevalikud magustoidud ja hõrgud koogid – häid ideid jagub kodusele argipäevalauale ja ka külaliste üllatamiseks.
Retseptid sobivad nii katsetusteks algajale kodukokale kui pakuvad uusi ideid juba kogenud söögitegijaile.
Hind:
16,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 5,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Arvi Pitelkov, Silja Pitelkov, Grilliaabits. Grillimise ja BBQ põhitõed,
Rahva Raamat AS, 2018, hind: 20,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!