Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Vahemere maade kokaraamat. Itaalia, Prantsusmaa, Hispaania, Põhja-Aafrika, Lähis-Ida, Kreeka, Türgi, Balkani maadAutor(id): Toimetanud Anne McRae
Kujundaja: Marco Nardi
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Eve Rütel
ISBN: 9985737547
Lehekülgi: 256
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 237 × 288 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
«Vahemere maade kokaraamat» on põhjalik ülevaade tänapäevasest Vahemere köögist, sisaldades rohkem kui 200 värvifotot ja üle 400 retsepti. Kokaraamatu koostas grupp itaalia ja hispaania entusiaste, kes on välja valinud parimad toidud Itaaliast, Lõuna-Prantsusmaalt, Hispaaniast, Põhja-Aafrikast, Lähis-Idast, Kreekast, Türgi ja Balkanilt.
Originaali pealkiri Mediterranean cuisines : Italy, France, Spain, North Africa, Middle East, Turkey, Greece, Balkan. Eesti keeles
Märksõnad
rahvustoidud
rahvustoidud
Vahemere maad
kokaraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Vahemere maade kokaraamat. Itaalia, Prantsusmaa, Hispaania, Põhja-Aafrika, Lähis-Ida, Kreeka, Türgi, Balkani maad, Toimetanud Anne McRae, Sinisukk 2004Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!