Teema: Joogid
Pealkiri:
Jookide valmistamine kodusel teelAutor(id): Ants Sossi
Kirjastus: Maalehe Raamat
Linn: Tallinn
Aasta: 2001
Originaalkeel:
ISBN: 9985641248
Lehekülgi: 96
Sari: Üks vana raamat
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 128 × 196 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks
Mis joogid on sillibub, hippokras, contentement, chadeau?
Nende ja rohkem kui 100 alkoholivaba joogi kohta saab lugeda nende kaante vahelt.
Keemiamagister Ants Sossi (mis veider nimi küll!) annab ülevaate jookide valmistamisest ja sealjuures kasutatavatest seadmetest.
Ümbertrükk väljaandest: Tartu: Eesti Karskusliit, 1930
Sari: Üks vana raamat
Märksõnad
alkoholivabad joogid
joogid
alkoholivabad joogid
mahlad
siirupid
limonaad
kali
piimatooted
toiduretseptid
käsiraamatud
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Väike viinakokteilide raamat,
Sinisukk, 2001, hind: 7,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Toimetanud Anna-Maija Tanttu, Head isu! Parimad kodused retseptid,
M. Vingissaar, 1999, hind: 11,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Hoidised: Kööginurk eriväljaanne,
Septyni Menai, 2008, hind: 3,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1979, hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Maailma parimad magustoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 12,00 eurot
Ernst Friedrich, Õlu. 50 retsepti spetsiaalselt selle raamatu jaoks,
Avita, 2001, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2305 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!