Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Lasanje. 50 ahvatlevat vana ja uut retseptiAutor(id): Dwayne Ridgaway
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Leena Suits
ISBN: 9985-3-1207-4
Lehekülgi: 128
Seisukord: korralik raamat
Mõõdud: 205 × 205 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 061
Lasanje on suus sulav vormiroog, mille kihid koosnevad Itaalias pastalehtedest aga Kreekas hoopis baklažaanilõikudest ning seal tuntakse seda toitu moussaka nime all. Kihtide vahele võib panna liha, juurvilju, juustu, ning siin võib juba iga perenaine oma oskusi näidata. Loomulikult võib lasanje olla maitsev argiroog, ent selle võib kerge vaevaga muuta ka millekski eriliseks ja võrratult maitsvaks. Lasanje on suurepärane roog, millega annab loovalt eksperimenteerida kõigil, kes armastavad süüa teha.
lasanje
vormiroad
kokaraamatud
Hind:
12,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Väike viinakokteilide raamat,
Sinisukk, 2001, hind: 7,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Toimetanud Anna-Maija Tanttu, Head isu! Parimad kodused retseptid,
M. Vingissaar, 1999, hind: 11,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Hoidised: Kööginurk eriväljaanne,
Septyni Menai, 2008, hind: 3,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1979, hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Maailma parimad magustoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 12,00 eurot
Ernst Friedrich, Õlu. 50 retsepti spetsiaalselt selle raamatu jaoks,
Avita, 2001, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2305 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!