Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kuidas kalu suitsutada?Autor(id): Egon Binder
Kirjastus: Tormikiri
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel: saksa keel
ISBN: 978-9949-421-80-0
Lehekülgi: 96
Seisukord: heas korras raamat
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Mida teha oma õnnestunud kalasaagiga? Millised kalad sobivad suitsutamiseks? Kauidas kalu suitsutamiseks ettevalmistada? Palju see kõik aega võtab, kui ma oma kalasaaki nautida saan. See raamat teeb ka esimest korda suitsutajale kõik vajalikud töövõtted ja toimingute järjekorra selgeks ja eks iga järgneva korraga tulevad ju kogemused, millest õppida.
Uskuge, võtab see aega palju võtab, kuid see on suurepärane tunne, kui istute ümber laula koos pere või sõpradega ja Teil on omaküpsetatud kalavaagen laual.
Nii see käib:
Mida värske kalaga teha
Puhastamine
Soolamine Maitseained
Suitsutamisvahendid
Kuumsuitsutamine
Vead, mis sai tehtud
Erilised retseptid
Hind: -
![](d1/graaf/info.gif)
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kuidas kalu suitsutada?, Egon Binder, Tormikiri 2008Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Ülle Hõbemägi, Eva-Liisa Kaaristo, GK - teadliku toitumise alustala,
Varrak, 2018, hind: 24,00 eurot
Carol Beckerman. Toimetanud: Evelin Piip, POPKORN!,
Sinisukk, 2013, hind: 15,00 eurot
Will Torrent, Kodune kondiitrikunst. Sammsammuliste juhistega retseptid õpetavad prantsuse kondiitrikunsti töövõtteid,
Varrak, 2021, hind: 19,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Suupisteraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 4,00 eurot
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Väike viinakokteilide raamat,
Sinisukk, 2001, hind: 7,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Toimetanud Anna-Maija Tanttu, Head isu! Parimad kodused retseptid,
M. Vingissaar, 1999, hind: 11,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Hoidised: Kööginurk eriväljaanne,
Septyni Menai, 2008, hind: 3,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2305 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!