Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hõrgutised kodusele peolaualeAutor(id): G. M. Treier
Kujundaja: Reet Helm
Kirjastus: Ersen
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: Enel Ormus
ISBN: 9789949250233
Lehekülgi: 216
Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 139 × 207 mm
Suurus: tavaformaadis ja pehmes köites raamat
Sisu:
Sama palju kordi aastas, kui tähistame koduseid tähtpäevi, saavad meist tõelised peakokad, veinide degusteerijad ja iga restorani põhjapaneva, pühamaist pühama dokumendi – menüü koostajad. Toitlustaja amet on raske ja vastutusrikas, kuid see raamat teeb ülesande kergemaks kellele tahes: road on ju pidulikuks vastuvõtuks juba välja valitud.
Kui vaagnate põhjaliku ümberpaigutamise järel leidub lõpuks laual koht ka viimasele teie valmistatud roale, ärge unustage võtta peast valget tärgeldatud kokamütsi. Selleta on külaliste seltsis oma loomingupiinade vilju maitsta palju mõnusam. Head isu kõigile!
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Väike viinakokteilide raamat,
Sinisukk, 2001, hind: 7,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Toimetanud Anna-Maija Tanttu, Head isu! Parimad kodused retseptid,
M. Vingissaar, 1999, hind: 11,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Hoidised: Kööginurk eriväljaanne,
Septyni Menai, 2008, hind: 3,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1979, hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Maailma parimad magustoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 12,00 eurot
Ernst Friedrich, Õlu. 50 retsepti spetsiaalselt selle raamatu jaoks,
Avita, 2001, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2305 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!