Teema: Joogid
Pealkiri:
Puuviljade ja marjade töötlemine naturaalmahladeksAutor(id): Jaan Välimaa
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1951
Originaalkeel:
Lehekülgi: 44
Sari: Abiks kolhoosidele 35
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 134 × 193 mm
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 288
Kolhoosile sobiva mahlavalmistamise sisseseadme valmistamiseks on käesolevas brošüüris antud vajalikkude seadmete skeemid ja joonised, milliste järgi nende valmistamine ei tohiks tekitada raskusi ega minna kuigi kalliks.
Põhilised seadmed on: marjapurustaja, puuviljapurustaja, mahlapress, pastöriseerimisseadeldis ja mahlafilter. Siin näidatud skeemide ja jooniste järgi valmistatud seadmetega on võimalik päevas toota kuni 300 liitrit mahla.
Mahlavalmistamise praktilise läbiviimise selgituseks on käesolevas brošüüris esitatud kõige lihtsamaid väiketöönduslikke naturaalmahla valmistamise viise. Kui kõik siin kirjeldatud juhised ja nõuded täpselt rakendatakse, siis ei tohiks esineda töö ebaõnnestumisi ja valmistatav mahl peaks saama võrdlemisi kõrgekvaliteediline ning hästi säiliv.
Märksõnad:
puuviljad
marjad
puuvilja-marjamahlad
tootmistehnoloogia
toiduainetööstus
Sari: Abiks kolhoosidele
Hind:
4,00 EUROtsing autori järgi:
Jaan Välimaa, Koduveini valmistamine,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Valgus, 1966, hind: 3,50 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!