Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Pirukad ja pizzadAutor(id): Laine Remmelgas
Kujundaja: Reet Eilsen
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1996
Originaalkeel:
Lehekülgi: 183
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned pisut kulunud, sisu korras
Mõõdud: 140 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T147# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 162
Raamat käsitleb pirukate ja pizzade valmistamist, nende retsepte ja kõiki taignaliike, mis selleks vaja on koos töö käigus esineda võivate vigadega, et neid õigel ajal vältida.
Raamat selgitab algajale küpsetajale taignate olemust: millised protsessid toimuvad taignas tema valmistamisel ja toodete küpsemisel ahjus, aga ka mitmeid töövõtteid ja nippe ning suure valiku retsepte endale sobiva leidmiseks.
Märksõnad
kokaraamatud
pirukad
pitsad
Kaanepealkiri: Pirukad & pizzad
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Väike viinakokteilide raamat,
Sinisukk, 2001, hind: 7,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Toimetanud Anna-Maija Tanttu, Head isu! Parimad kodused retseptid,
M. Vingissaar, 1999, hind: 11,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Hoidised: Kööginurk eriväljaanne,
Septyni Menai, 2008, hind: 3,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1979, hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Maailma parimad magustoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 12,00 eurot
Ernst Friedrich, Õlu. 50 retsepti spetsiaalselt selle raamatu jaoks,
Avita, 2001, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2305 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!