Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maailma leivadAutor(id): Paul Gayler
Kirjastus: Koolibri
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 9789985027172
Lehekülgi: 62
Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 225x200 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 203
See raamat tutvustab lugejat leivavalmistamise saladustega ning näitab ühtlasi, et leivaküpsetamine on üllatavalt lihtne. Pealkirjas sõna „leib” märgates haarab Eesti perenaine küllap kõigepealt rukkijahukoti järele. „Maailma leivad” pakub aga kõikvõimalikke nisu- ja maisijahust leibu, nii õhulisi pätse kui lamedaid kettaid, mida me kõik reisidel maitsta oleme saanud. Püüda neid kodus küpsetada võib olla paras väljakutse või põnev hobi, igal juhul aga leiate sellest raamatust oma roa kõrvale sobiva leiva ning avastate ühtlasi, kui tore on perele või külalistele omaküpsetatud leiba pakkuda.
Paul Gayler on kokku kogunud valiku isuäratavate traditsiooniliste leibade retsepte kogu maailmast – Euroopast, Aasiast, Põhja-Aafrikast ja Põhja-Ameerikast. Mõned on teile ehk tuttavad, nagu näiteks ciabatta, klassikaline baguette ja naan, teised aga ootavad veel avastamist, nagu Portugali päritolu broa või Itaalia focaccia Aasia moodi.
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!