Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
33 šašlõkkiAutor(id): Peeter Kard
Kirjastus: Perona
Linn: Pärnu
Aasta: 1990
Originaalkeel:
Lehekülgi: 40
Seisukord: normaalses korras raamatukogust kustutatud eksemplar templite ja kirjetega
Mõõdud: 143 × 192 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T273# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.
Meie igasuvine laada- ja jaanipäevatoit on imelikul kombel populaarne ka paljudes teistes maades. Kesk-Aasiast üle Kaukaasia kuni Balkanitenl välja. Tegelikult on šašlõkk tuntud kõikjal, olgu ta nimi siis šaslõkk, kebab, kabob, rööviIpraad või teab mis veel.
Nemad seal söövad šaslõki kõrvale valget kõduleiba ehk lavašši ja igasuguste nimetustega pannkooke. Meil sobib selleks otstarbeks kõige paremini pehme lauasai. Musta leiba võime tarvitada piiramatult oma armsate igapäevatoitude juurde. Peale joovad nad seal ilma suhkruta musta või rohelist teed. Lugu peetakse ka mineraalveest, õllest, loomulikult kuivast veinist ja ka pitsist kangemast. Peame siis meiegi neist jookidest lugu.
Järgnevad kenad šaslõkiretseptid on rahvusköökides kõrgelt hinnatud ja paistavad olevat koostatud parimate asjatundjate poolt.
Loomulikult on igal šašlõki sõbral omad nipid, kuid üht-teist kasulikku võib silma hakata sellestki pisikesest retseptikogust.
Märksõnad:
kokaraamatud
retseptid
kulinaaria
grillimine
marinaadid
lihatoidud
Hind:
5,00 EUROtsing autori järgi:
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 15,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Peeter Kard, Kalamehe köök,
Valgus, 1997, hind: 15,00 eurot
Peeter Kard, 33 külma suvesuppi,
Perona, 1991, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, 33 punast suppi,
Perona, 1991, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 sousti,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Mahlaretseptiraamat. Versapers aeglane mahlapress,
hind: 6,00 eurot
Lia Virkus, Nelly Vahtramaa, Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Nelly Vahtramaa, Lia Virkus, Anton Mihkelsoo, Tatratoidud - pilafist šokolaadikoogini. Sari 100 rooga mini,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 13,00 eurot
Matleena Lahti, Väikelapse mahetoit. Beebipere kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 18,00 eurot
Arden Moore, Kokka ise koerale! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 14,00 eurot
Eesti retseptide autorid: Õile Aavik, Marina Madisson, Elle Möller ... jt., Kali, mõdu ja kaljatoidud,
TEA Kirjastus, 2016, hind: 8,00 eurot
Hilaire Walden, Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta,
Sinisukk, 2002, hind: 11,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1991, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 5,00 eurot
Joseph Iannuzzi, Maffia kokaraamat,
Philos Eesti OÜ, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2270 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!