Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Pizzad ja lahtised pirukadAutor(id): Silvi Kohu (koostaja)
Kujundaja: Silvi Kohu
Kirjastus: OÜ Ata-Raamat
Linn: Tartu
Aasta: 2001
Originaalkeel: eesti keel
Lehekülgi: 95
Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 113 × 172 mm
Suurus: taskuformaadis kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 236
Millega rõõmustada oma peret, üllatada meeldivaid külalisi?
Pizzaga, võimalikut itaaliapärase, meeleolukalt värvilise ja pagana maitsvaga. Või küpsetada hoopis lahtine pirukas krõbedas taignaümbrises, hõrgutava täidisega. Otsustamine ehk ongi selle juures kõige suurem vaev. Nii pizza kui lahtise piruka küpsetamine käib üsna hõlpsasti. Kui rikkaliku ja kuluka katte või täidise küpsetis saab, sõltub olukorrast.
Üks on siiski selge: ahjust tulnud imehästi lõhnavat pizzat ja pirukat on alati hea meel pakkuda.
kokaraamatud
Hind:
7,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Väike viinakokteilide raamat,
Sinisukk, 2001, hind: 7,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Toimetanud Anna-Maija Tanttu, Head isu! Parimad kodused retseptid,
M. Vingissaar, 1999, hind: 11,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Hoidised: Kööginurk eriväljaanne,
Septyni Menai, 2008, hind: 3,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1979, hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Maailma parimad magustoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 12,00 eurot
Ernst Friedrich, Õlu. 50 retsepti spetsiaalselt selle raamatu jaoks,
Avita, 2001, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2305 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!