Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide jaoksAutor(id): Vassili Anufrijev, F. Nikašin, G. Skripkin
Kirjastus: Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit
Linn: Tallinn
Aasta: 1953
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: A. Teder
Lehekülgi: 344
Seisukord: kaaned ja lehed pisut kulunud, paar kirjet sees
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 167
Korraldatud ühiskondlik toitlustamine annab rahvamajanduses töötavaile nõukogude naistele võimaluse säästa palju aega ühiskondlikuks tegevuseks, laste kasvatamiseks, õppimiseks.
Õpik ühiskondliku toitlustamise tehnikumide õpilastele.
Sisu:
Üldine osa
Toorainete algtöötlemine
Kuumtöötlemine
Roogade valmistamine, vormistamine ja väljastamine
Ravitoitlustamine
Märksõnad:
toitlustamine
toiduainetetehnoloogia
õpikud
Hind:
28,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Väike viinakokteilide raamat,
Sinisukk, 2001, hind: 7,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Toimetanud Anna-Maija Tanttu, Head isu! Parimad kodused retseptid,
M. Vingissaar, 1999, hind: 11,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Hoidised: Kööginurk eriväljaanne,
Septyni Menai, 2008, hind: 3,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1979, hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Maailma parimad magustoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 12,00 eurot
Ernst Friedrich, Õlu. 50 retsepti spetsiaalselt selle raamatu jaoks,
Avita, 2001, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2305 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!