Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Teeme süüa nõudepesumasinas. Uudne ja keskkonnasäästlik moodus maitsva toidu valmistamiseksAutor(id): tekst ja retseptid: Lisa Casali
Kirjastus: Koolibri
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel: itaalia keel
Tõlkija: Mae Merusk
ISBN: 9789985024546
Lehekülgi: 120
Seisukord: korralik raamat
Mõõdud: 190x170
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Võib-olla ei ole te selle peale kunagi tulnud, aga soojust, mis tekib nõudepesumasinas nõusid pestes, saab kasutada ka toiduvalmistamiseks. Enamgi veel – stabiilne ja mitte väga kõrge temperatuur võimaldab valmistada toitu nõudepesumasinas samamoodi, nagu teevad meisterkokad. See on ideaalne viis välja tuua toidu lõhnad ja maitsed, säilitada kasulikud vitamiinid ning hoida kokku aega ja energiat.
Miks teha süüa nõudepesumasinas?
- Küpsetamine madalal temperatuuril säilitab suurepäraselt toiduainete lõhna ja maitse.
- Saate süüa teha samaaegselt nõudepesuga, kulutamata lisaenergiat ning säästes sellega keskkonda.
- See uudne meetod on lihtne ega vaja mingeid erilisi oskusi.
Originaali pealkiri Cucinare in lavastoviglie. Eesti keeles
Märksõnad:
Koolibri
nõudepesumasinad
toiduvalmistamine
säästev tehnoloogia
nõudepesumasinad
toiduvalmistamine
säästev tehnoloogia
toiduretseptid
käsiraamatud
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Väike viinakokteilide raamat,
Sinisukk, 2001, hind: 7,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Toimetanud Anna-Maija Tanttu, Head isu! Parimad kodused retseptid,
M. Vingissaar, 1999, hind: 11,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Hoidised: Kööginurk eriväljaanne,
Septyni Menai, 2008, hind: 3,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1979, hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Maailma parimad magustoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 12,00 eurot
Ernst Friedrich, Õlu. 50 retsepti spetsiaalselt selle raamatu jaoks,
Avita, 2001, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2305 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!